Samenwerken - DDAW
16118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16118,page-child,parent-pageid-15853,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Samenwerken

Dutch Designers At Work is naast een interieurontwerpbureau een platform voor ontwerpers. Dit platform biedt mogelijkheden tot samenwerken in de breedste zin van het woord. Waar jij als interieurontwerper, meubelontwerper of lichtontwerper behoefte aan hebt.

 

DDAW is een bruisend concept en wil samenwerken met professionals die zich naast hun gedrevenheid ook in het vak onderscheiden. DDAW bestaat uit een vast team dat samenwerkt met zelfstandig ondernemers, freelancers en werknemers uit de interieurbranche.

Verbinden

Wij willen ons verbinden aan ervaren vakmensen die een specialisatie hebben en zich willen ontwikkelen. Herken jij je in dit beeld en sta je open voor samenwerken en beïnvloeding door anderen? Dan ben jij een echte DDAW’er.

Samenwerken met DDAW - team
Samenwerken met DDAW - Lenny en Sicco

Samenwerken

Samenwerken kan op verschillende manieren. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we onderzoeken wat hierin de beste opties zijn. Voorbeelden hiervan zijn het delen van kennis, werk uitbesteden of gezamenlijk een project uitvoeren. Wil jij je als ontwerper op onze website presenteren, dan zullen we gezamenlijk gaan investeren in het samenstellen van een portfolio en beeldmateriaal.

 

Hierdoor kan je als DDAW’er extra klanten aantrekken en projecten begeleiden met hulp van ons vaste team. Zo kan jij doen waar je goed in bent en ondersteuning krijgen waar jij het wenst.

Doel

DDAW ziet in deze samenwerking een meerwaarde voor iedereen. Voor de klant is zijn wij een toegankelijk en persoonlijk interieurontwerpbureau. Door onze veelkleurigheid aan ontwerpers zijn wij in staat aan ieder type opdrachtgever de juiste DDAW’er te koppelen.
Jij als professional kunt werken aan projecten waar je veel voldoening uit haalt. En hierdoor groei je zowel zakelijk als persoonlijk.
Vanwege de verschillende samenwerkingen en bijbehorende specialisaties wordt de kennis breder en het netwerk groter, waardoor wij onze klant nog beter kunnen bedienen.

 

Wil je met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met DDAW - Steffie