Sicco van der Valk
16225
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16225,page-child,parent-pageid-15853,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sicco van der Valk

Interieurontwerper en eigenaar

Na een gedegen opleiding tot interieurontwerper en door de ruime ervaring die Sicco sindsdien heeft opgedaan, is hij in staat om bij elk project snel tot de kern te komen. Sicco is een ontwerper die sterk vanuit zijn gevoel werkt. Bij iedere klant en ieder project iets nieuws bedenken en het persoonlijk te maken is de uitdaging die hij met veel plezier aan gaat. De gesprekken die Sicco voert met klanten gaan naast het zakelijke ook over wat iemand persoonlijk bezig houdt. Dit is terug te vinden in de ontwerpen die hij maakt. Net die ene kleur of dat detail die de klant niet had verwacht, doorvoeren in een ontwerp omdat het klopt.

 

 

E-mail: siccovandervalk@ddaw.nl
Telefoonnummer: 06-12756072

“DDAW is een bruisend concept waarin groeien op zakelijk en persoonlijk vlak centraal staat. Mijn visie is dat binnen de samenwerking het talent van de ontwerper net zo belangrijk is als de behoefte van de klant.”

Sicco van der Valk en Lenny Combe aan het werk