Interieurontwerp Eurofins Agro Wageningen - Portfolio DDAW
16663
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16663,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Interieurontwerp Eurofins Agro Wageningen

Over dit project

Eurofins Agro gebruikt vooruitstrevende technologieën waarvoor mensen van over de hele wereld naar Wageningen komen. Nadat wij al eerder de kantoren, gangen en entree/balie ontworpen en verbouwd hebben, mocht ik in 2015 aan de slag met de kantine.

 

Eurofins Argo houdt zich bezig met bodemonderzoek, daarom heb ik ervoor gekozen om in de vloer de Symbioz toe te passen van Gerflor. De vloer bestaat uit verschillende kleurlagen die een symbolische doorsnede van bodemlagen voorstelt. De rest van het interieur is neutraal gehouden. Meubels en wanden zijn wit. Het toiletblok lijkt een bijna zwevend object in de ruimte door de verlichting boven en onderlangs.

 

De lezingzaal is helemaal wit gehouden, zodat alle aandacht naar de spreker gaat. De tussenwand is voorzien van foto’s van het bedrijf die op 5 verschillende lagen perspex zitten. Dit geeft precies de juiste doorkijk/privacy tussen lezingsruimte en kantine.

 

De grote Coral lampen breken de hoogte van het plafond en geeft het geheel een warme sfeer, samen met de kurk scheidingswand. De kantine is een sfeervolle, goede functionele ruimte geworden voor zowel personeel als bezoekers.

Review

" "

Datum
Categorie
Sicco van der Valk