Interieurontwerp Sifra verloskundigen Ede - Portfolio DDAW
16645
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16645,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Interieurontwerp Sifra verloskundigen Ede

Over dit project

Voor Sifra verloskundigen in Ede hebben we een interieurontwerp voor de praktijk gemaakt. Omdat de praktijk is gegroeid was er behoefte aan een nieuwe ruimte en werden we gevraagd voor het maken van het ontwerp van deze praktijk. Naast het interieurontwerp heb ik ook de gehele bouwbegeleiding op mij genomen.

De entree is het visitekaartje van de praktijk, met zijn glanzend donkerblauwe balie en okergele nis met bank en kinderhoekje. Door het kleurgebruik in de gehele praktijk door te voeren ontstaat er een totaalplaatje. De spreekkamers hebben alleen een ander nummer op de deur, maar zijn verder vrijwel identiek wat betreft kleur- en interieur gebruik. Tevens is dit doorgevoerd naar de backoffice en voorlichtingsruimte.

Review

" "

Datum
Categorie
Sicco van der Valk