Projectleiding Arnhem
16154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16154,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Projectleiding

DDAW - Interieur Projectleider Arnhem 1

Na de ontwerpfase volgt de uitvoering. Wanneer je geen tijd wilt of kunt besteden aan de realisatie van het ontwerp, kunnen wij naar wens de projectleiding op ons nemen. Hierin onderscheidt DDAW zich door de kennis die in huis is en, waar nodig, door de kennis van professionals binnen ons netwerk.

 

De leiding nemen bij het verbouwen van een woning of het turn key opleveren van een groot zakelijk project, het is ons dagelijks werk. Per project bekijken we welke uitvoerder het beste past zowel qua stijl als budget en persoonlijkheid.

Onder projectleiding verstaan wij onder andere werkzaamheden zoals het opstellen en bewaken van een planning, offertes opvragen, (onder)aannemers aansturen en alles wat komt kijken bij het realiseren van het project. Door als ontwerper en begeleider op te treden is de kwaliteit gewaarborgd. Wij zijn in staat om bij tegenslagen tijdens de uitvoering oplossingen te bedenken die de kwaliteit niet aantasten.

DDAW - Interieur Projectleider Arnhem 2
DDAW - Interieur Projectleider Arnhem 3

De korte lijnen binnen Dutch Designers At Work zorgen ervoor dat we snel en zorgvuldig kunnen schakelen waar nodig. Bij voorkeur werken we samen met de mensen binnen ons eigen netwerk. Dit zorgt voor tijdswinst bij de voorbereiding en de uitvoering.

 

Als DDAW staan wij ook zeker open voor nieuwe mensen en bedrijven die je als klant zelf aandraagt.

 

Samen kunnen we dan beslissen welke partij het beste aansluit bij de vraag, en wie de beoogde kwaliteit kan leveren binnen de gestelde termijn en budget.

‘‘Transparantie en een open communicatie binnen een samenwerking vinden wij erg belangrijk.’’

Wil je met ons kennismaken? Maak hier een afspraak met een van onze interieurontwerpers.

DDAW - Laura Hindriks aan het werk