Team DDAW
15853
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15853,page-parent,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over DDAW

Dutch Designers At Work is een interieurontwerpbureau dat een platform vormt van professionals. Samen hebben we een brede kennis in huis, met verschillende specialisaties, om hiermee renovaties, verbouwingen en nieuwbouwprojecten zorgvuldig te begeleiden.

 

DDAW ontwerpt en begeleidt interieurconcepten voor woonhuizen en bedrijven. Dat is waar wij goed in zijn. Met evenveel overgave passen we onze kennis en ervaring toe bij de realisatie van projecten, die we uit handen kunnen nemen van begin tot eind. Ook turn key projecten vallen onder onze werkzaamheden.

 

Binnen DDAW staat inhoud en talent centraal, passend bij de klant. Per aanvraag bekijken we welke professionals en partners, met bijbehorende specialisaties, passen bij jouw wensen. Onderling gaan we als interieurontwerpers het gesprek aan waardoor de kwaliteit nog beter wordt, dan wanneer iemand alleen zou werken aan een project.

 

Je zult de projecten van Dutch Designers At Work niet zozeer herkennen als ‘typisch DDAW’, maar juist als ‘typisch de opdrachtgever’. Juist omdat we jou als persoon of ondernemer centraal stellen.

‘’Samenwerken, verbinden en ontwerpen’’

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Ons Team

DDAW Arnhem Teamlid Steffie

Interieurontwerper en tekenaar

DDAW Arnhem Teamlid Lenny

Interieurontwerper en tekenaar

DDAW Arnhem Teamlid Iris

Interieurontwerper en zelfstandig ondernemer

DDAW Arnhem Teamlid Sicco

Interieurontwerper en eigenaar

DDAW Arnhem Teamlid Anne-kai

Interieurontwerper